У парку «Знесіння» іноземці зарізали козу і смажили її на вогні

5058 0
Чоловіки пояснили, що купили козу в селі поблизу Львова для власного споживання.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

У львівському парку «Знесіння» іноземці зарізали козу і смажили її на вогні, за що тепер їм загрожує відповідальність. Виклик про це патрульні третього батальйону отримали сьогодні вдень, 18 серпня.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, в парку Знесіння, що в Личаківському районі міста, іноземці хотіли зарізати козу і повели її у хащі. Зі слів заявника, у них в руках були ножі. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили чотирьох іноземців, які смажили на відкритому вогні козу. Їм дали вказівку припинити правопорушення.

Чоловіки пояснили, що купили козу в селі поблизу Львова для власного споживання.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції. Іноземцям віком: 24, 26, 30 та 34 роки, загрожує відповідальність за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами вчинене групою осіб) ККУ. або за ч. 2 ст. 89 (Жорстоке поводження з тваринами вчинене групою осіб) КУпАП. Обставини з'ясовуватимуть слідчі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!