Політична реклама

У парку Знесіння щовихідних відбуватимуться кінні екскурсії

1857 0
У парку Знесіння у Львові, відкривають нову розвагу: кінні екскурсії. На першому етапі планується, що екскурсії відбуватимуться щовихідних.

Про це розповів директор парку Знесіння Руслан Гречаник, - інформує Zaxid.net. Маршрут буде пролягати від Чернечої гори, через Кайзерівську стежку і до озера на малому кар’єрі. Маршрут буде регулярним: спочатку він буде відбуватися в суботу – неділю.

Для маршруту обирали найбільш спокійних та досвідчених коней. Усі вони – «торійської» породи, яку вивели в Естонії. Деякі з них знімались в кіно, брали участь у показах мод та в лицарських боях.

Учасники екскурсій, які триватимуть від 40 хв до години, їздитимуть верхи самостійно, однак під наглядом інструктора. Той дбатиме не лише про безпеку, але й розповідатиме різні цікавинки про парк та історію міста.

Записатись на кінну прогулянку львів’яни та гості міста зможуть вже за декілька тижнів. Планується, що екскурсії будуть щовихідних з 12:00 до 17:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!