У парку Знесіння відкрили пам’ятний знак Романові Шухевичу. Фото

2401 1
Пам’ятний знак встановили на місці криївки командира УПА.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 21 листопада, у парку «Знесіння» відкрили пам’ятний знак на місці криївки командира УПА, генерала-хорунжого Романа Шухевича, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Захід розпочали літургією в Церкві пресвятої Богородиці Володарки України. Крім того, учасники урочистостей виконали духовний гімн України «Боже Великий Єдиний», священики відправили панахиду та освятили пам’ятний знак. На відкритті пам’ятника також була присутня донька командира УПА Марія Шухевич.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові відбуваються урочистості на честь Дня гідності і свободи.

Фото прес-служби ЛОДА


Читайте також:
21 Листопада, 2017 15:41
Yurko Це у мікрорайоні Знесіння, а не в парку. На вул Ковельській. Автентичний будинок не зберігся. Тому місце символічне і знак теж: червоний і чорний граніт, на нижньому камені викарбувано фото автентичного будинку. Саме звідси під час облоги нквдистами Любомир Полюга виніс цінні речі просто з-під носа. Читайте путівник Львів - місто героїв.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!