У парку Знесіння відновлять Черешневий гай Климентія Шептицького. Як долучитися

3772 0
Черешневий гай свого часу заклав Климентій Шептицький.
ілюстративне фото: ulitka.kharkov.ua

ілюстративне фото: ulitka.kharkov.ua

У парку «Знесіння» відтворять черешневий гай, який свого часу заклав Климентій Шептицький. Висадку дерев присвячують 150-річчю з дня народження блаженного, повідомляють на сторінці події у Facebook.

Організовують подію Студентське братство Львівщини, екологічний клуб «ПОЛе», парк «Знесіння», ЛКП «Зелене місто», Інститут сталого розвитку ім. В. Чорновола та екологічна ініціатива «Чисте місто».

Читайте також: 5 фактів із життя архимандрита Климентія Шептицького

Збір волонтерів запланований на 11 квітня, 10:00 на вулиці Довбуша, 24, де роздадуть необхідний інвентар. Учасників поділять на чотири загони: для проведення толоки; підготовки площі для висадження черешень; проведення мікоризації та, власне, посадки. Крім того, на волонтерів чекає майстер-клас із роздільного сортування сміття та інтерактиви.

Додамо, що 2019 рік на Львівщині оголосили Роком Климентія Шептицького.

Нагадаємо, що на вихідних на Львівщині висадили 77 тисяч дерев, встановивши таким чином національний рекорд.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!