У партії Вакарчука відкликали мажоритарника з Львівщини

3000 1
Дмитро Огньов мав балотуватися в одномандатному окрузі №121 у Львівській області.
Фото: Голос

Фото: Голос

Партія «Голос» відкликала кандидата в народні депутати Дмитра Огньова, який мав балотуватися в одномандатному окрузі №121 у Львівській області. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив координатор партії на Львівщині Роман Лозинський.

«З самого початку кандидатам озвучили принципи, підходи, за якими працює команда. Адже нам важливі не лише професійні, а й ціннісні орієнтири. Під час короткої кампанії ми дали запит до людей, аби вони аналізували наш список, наших кандидатів-мажоритарників. І прийшло багато звернень від людей з Дрогобиччини, які мали попередній досвід співпраці з Дмитром Огньовим, знають про його зв’язки з представниками бізнесу, політики. Ці дії кандидата не відповідають ціннісним критеріям, які були озвучено попередньо. Ми готові визнавати свої помилки, коли вони є», – каже він.

За словами Романа Лозинського, Огньова повідомили про відкликання ще до публічного оприлюднення інформації.

Читайте також: Голос Галицької партії. Хто представляє партію Вакарчука у Львові

Додамо, що кандидат від партії Святослава Вакарчука є засновником фермерського господарства Мерінос-Захід. Раніше журналісти Радіо Свобода повідомляли про родинні зв’язки Огньова з нардепом БПП, співвласником контрольного пакету акцій підприємства «Дарниця» Глібом Загорієм. Представники ЗМІ з’ясували, що дружина Дмитра Огньова – Наталія – є сестрою Загорія.

Нагадаємо, що у травні Святослав Вакарчук заявив про те, що збирається йти в парламент на чолі власної партії. Лідер зазначив, «Голос» не буде об'єднуватись із іншими політичними силами. Натомість політсила співпрацюватиме з людьми, які розділяють її принципи.

 



Читайте також:
28 Червня, 2019 12:32
666 ... певне , кандидат виявився прихильником традиційних (гетеросексуальних) статевих стосунків ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!