Біля Львова з’явиться логістичний хаб, в який інвестують близько 600 млн грн

3484 0
Кілька років тому там придбали ділянку з аукціону і планували спільно з італійськими партнерами інвестувати у розлив фраголіно.
Фото: Uvibusiness.net

Фото: Uvibusiness.net

У Пасіках Зубрицьких біля Львова за два роки має з’явитися індустріально-логістичний хаб під назвою «Порт Львів» – проєкт української компанії, яка займається імпортом в Україну різних продуктів харчування, а також алкогольних напоїв – «Регно Італія Уа». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Міжнародного інвестиційного офісу Роман Матис.

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільший в Україні логістичний центр. Деталі

«Кілька років тому ця компанія під проєкт розливу придбала ділянку на аукціоні і планувала спільно з італійськими партнерами інвестувати в лінію розливу такого слабоалкогольного напою, як фраголіно. Щоправда, плани на якийсь час змінилися», – розповідає він.

За словами Романа Матиса, там мають намір розбудувати придбану ділянку. Нюанси, які виникли з попереднім проєктом, стосувалися зонінгу від туберкульозної лікарні, що дещо обмежували можливості розміщення проєкту з харчової промисловості через санітарні норми.

«Компанія переробила проєкт таким чином, що об’єкт, який стосуватиметься харчової промисловості перебуватиме за межами зони впливу, а в межах зони впливу дозволили розмістити логістичні центри, об’єкти для зберігання. Також компанія перепроєктувала ділянку під логістику і харчову групу», – додав він.

Протягом двох років проєкт з будівництво індустріально-логістичного хабу планують реалізувати. У нього інвестують близько 600 млн грн.

Читайте також: Біля Львова зведуть величезний торговельний комплекс

Нагадаємо, поблизу Львова незабаром відкриють найбільший логістичний центр на Західній Україні. Після добудови він може стати найбільшим в Україні. Там працюватиме більше двох тисяч людей. У ЛОДА сподіваються, що місцевий бюджет поповниться за рахунок нього на понад 50 мільйонів гривень. Також біля Львова зведуть величезний торговельний комплекс. Це буде перший регіональний логістичний комплекс за аналогією складів компанії Amazon.

Ольга Коваль

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!