У період різдвяних свят дитсадки працюватимуть у звичному режимі

1725 0
Але кількість груп буде зменшено.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

У період різдвяних свят дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі, повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на начальницю управління освіти Зоряну Довганик.

Однак, зібравши інформацію від батьків про те, як відвідуватимуть їхні діти садок впродовж свят, буде зменшено кількість груп.

Читайте також: Школа мрії у селі. Чому до Наварії з'їжджаються вчитися з усіх околиць

«Звичайно, буде зменшена кількість груп, оскільки наперед зібрана інформація від батьків, чи будуть діти відвідувати дошкільні навчальні заклади, чи ні та, відповідно, в кожному садочку вже приймають рішення, скільки груп буде функціонувати. Але обов’язково усі наші садочки впродовж різдвяних свят будуть працювати у всі робочі дні», – зазначила Зоряна Довганик.

Нагадаємо, що кошти, які львів’яни та гості міста залишають у Різдвяній шопці перед входом в Ратушу, передаватимуть «Різдвяній школі-2018».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!