У перший день року у Львові трапилось 14 аварій

1575 0
Загалом у області сталося 22 ДТП.
фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

У перший день 2019 року, 1 січня, у Львові трапилось 14 ДТП, повідомляють у відділі комунікацій Національної поліції Львівської області.

Читайте також: Я прийшов — авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Вісім аварій стались на дорогах області. Внаслідок ДТП травмувалось троє осіб. Загалом за вихідні патрульні склали 20 адмінпротоколів за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів або позбавлення права керування авто на строк від шести місяців до одного року. 

Читайте також: В Україні дозволили фіксувати порушення ПДР відеореєстраторами

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкінці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!