У перинатальному центрі у Львові призначили тимчасового керівника

6930 3
Хоч центр офіційно вже відкритий, пологи у ньому ще не приймають.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

В.о. головного лікаря Львівського обласного перинатального центру став головний акушер-гінеколог області Ігор Потапов, повідомила Zaxid.net директорка департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак.

Він виконує обов'язки в. о. головного лікаря з 27 квітня і очолюватиме центр до того часу, поки на конкурсі не буде обрано директора перинатального центру. Хоч центр офіційно вже відкритий, пологи у ньому ще не приймають.

Читайте також: Порошенко у Львові відкрив перинатальний центр. Фото

«Не можу назвати точної дати, коли у центрі почнуть приймати пологи, але ми робимо все для того, аби це відбулося якнайшвидше», – сказав Ігор Потапов.

Нагадаємо, що конкурсна комісія Львівської облради не обрала директора Львівського обласного перинатального центру. На цю посаду буде оголошено новий конкурс.


Читайте також:
4 Листопада, 2018 13:16
Оля
4 Листопада, 2018 13:15
Оля
3 Травня, 2018 12:05
Іван Хам рідкісний. Потрібен менеджер, а не просто лікар нехай навіть обласний спеціаліст.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!