Політична реклама

У півфінал Євро-2012 вийшли Італія, Португалія, Німеччина та Іспанія

2446 0
Поєдинок Англія – Італія, в якому після «сухих» 120 хвилин основного та додаткового ігрового часу в серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 4:2 отримали італійці, визначив останнього півфіналіста чемпіонату Європи з футболу, що підходить до свого завершення на зелених полях України та Польщі.

Тож у середу, 27 червня, в Донецьку, на «Донбас-Арені» відбудеться перший півфінал, у якому глядачі стануть свідками піренейського дербі – чинний чемпіон світу і Європи збірна Іспанії проти свого сусіда команди Португалії. Інша пара півфіналістів, Німеччина – Італія, зіграє у четвер, 28 червня, на полі стадіону «Національний» у Варшаві. Переможці цих матчів у неділю, 1 липня, на НСК «Олімпійський» у Києві і визначать володаря золотих медалей ХІV чемпіонату Старого Світу. Зазначимо, що всі три матчі розпочнуться о 21:45 за київським часом - повідомляє ZIK.

Після того, як збірна Італії здолала по пенальті Англію, лише чотири команди залишися в гонці за Кубок Анрі Делоне, який розіграють 1 липня у фіналі на НСК «Олімпійський».

Чинний чемпіон Іспанія прагне першою в історії виграти три міжнародні турніри поспіль, проте їй треба здолати Португалію в півфіналі в Донецьку для продовження втілення цієї мрії. Переможець цього матчу потім спрямує погляд на Варшаву, де Німеччина боротиметься з Італією за путівку у фінал.

Перша півфінальна сутичка розпочнеться на «Донбас Арені» в середу, 27 червня, коли дворазовий чемпіон Іспанія зійдеться зі своїм піренейським сусідом. 

Пряму трансляцію матчів дивіться на Першому національному та на каналі "Україна".

Довідка

Футбол. Євро-2012

Півфінали

Середа, 27 червня, 2012 року: Португалія – Іспанія, 21.45 (Донецьк)

Четвер, 28 червня 2012 року: Німеччина – Італія, 21.45 (Варшава)

Фінал

Неділя, 1 липня 2012 року: переможець матчу 27 червня - переможець матчу 28 червня, 21.45 (Київ)


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!