Політична реклама

У пiвнiчнiй частинi Львова облаштують нову дорогу

1389 0
Дорогу прокладуть у промiжку вiд вулицi Б. Хмельницького до вулицi Кукурудзяної.
lvivexpres.com

lvivexpres.com

Питання визрiвало вже давно, аби розвантажити кiльце у напрямку виїзду транспорту до Києва вулицею Богдана Хмельницького, інформує Експрес.

"Зараз там постiйно виникають затори через велику кiлькiсть автiвок, - розповiдає  Володимир Кметик, начальник вiддiлу планування та iнженерiї управлiння капiтального будiвництва мiськради. - До реалiзацiї проекту буде залучено iнвестицiйнi кошти у сумi 1 мiльйон 50 тисяч гривень.

Їх вкладе один iз гiпермаркетiв ще цього року, проте кошти будемо використовувати на будiвництво наступного року. Адмiнiстрацiя гiпермаркету сама виявила iнiцiативу, бо на цiй дiлянцi величезний потiк машин. Для прокладання дороги треба вирiшити питання щодо видiлення земельної дiлянки".

Додамо, що проектно-кошторисну документацiю мають подати на експертизу фiлiї ДП "Укрдержбудекспертиза".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!