У поїздах Інтерсіті знову можна купити їжу

3340 0
Водночас у поїздах далекого сполучення почали продавати солодощі та холодні напої.

Укрзалізниця поновила послуги харчування у швидкісних поїздах Інтерсіті. Про це повідомили в Укрзалізниці.

Читайте також: Чи поїдуть львів'яни на море та які країни готові їх приймати

Під час подорожі швидкісними поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті пасажири можуть придбати не лише питну воду, холодні напої, а й харчі індивідуальній упаковці та готові страви, які попередньо розфасовані в щільно закриту тару. При цьому у вагоні-буфеті пасажири повинні дотримуватися безпечної дистанції, а у вагоні одночасно можуть перебувати не більше двох людей. Обслуговує вагон-буфет, як і раніше, компанія WOG.

Водночас у поїздах далекого сполучення почали продавати солодощі та холодні напої.

Додамо, що у лютому 2016 року WOG Cafe виграв тендер на надання послуг харчування пасажирам в поїздах Інтерсіті + та Інтерсіті. Термін договору закінчився 31 грудня 2019 року.

У кінці жовтня 2019 УЗШК оголосила конкурс з вибору постачальника харчування і додаткових послуг пасажирам Інтерсіті і Інтерсіті + на наступні п'ять років. WOG Cafe через суд знову перемогла у тендері.

Читайте також: Проблема №1. Як не заразитися в громадському транспорті Львова

Нагадаємо, з 18 березня через пандемію коронавірусу в Україні скасували міжобласне та міжнародне залізничне сполучення. 20 травня Кабмін дозволив відновити роботу транспорту, але за певних умов. Перші потяги зі Львова поїхали 26 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!