У поїздах Укрзалізниці знову буде можливість придбати чай та каву

3087 0
Провідники пропонуватимуть пасажирам гарячі напої в одноразовому посуді.
фото: фейсбук євгена кравцова

фото: фейсбук євгена кравцова

З 1 грудня 2020 року «Укрзалізниця» поновлює реалізацію чайно-кавової продукції. Таке рішення прийняли через численні звернення та побажання пасажирів, повідомляє УЗ.

Читайте також: Укрзалізниця відновила рух низки поїздів зі Львова та призначила додаткові на зимові свята

При цьому, компанія надаватиме послуги відповідно до санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм. Зокрема, усі напої подаватимуть в одноразовому посуді – гофрованих стаканах місткістю 250 мл.

«Ціна послуги для пасажирів не зміниться: як і раніше, чай, кава та вода у пляшці (0,5 л) коштуватимуть по 10 грн. Замовити та оплатити напої можна буде при оформленні проїзних квитків онлайн», – йдеться у повідомленні.

 

Також для зручності пасажирів у поїздах реалізовуватимуть й іншу продукцію в індивідуальному пакуванні: печиво, вафлі, снеки та інше.

Нагадаємо, Укрзалізниця планує повернути харчування у поїздах, але просить бізнес підказати формати, які були б прийнятні в умовах карантину


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!