У поліклініках Львова запроваджуватимуть онлайн-реєстрацію

2819 0
Як розповів Tvoemisto.tv Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР, у Львові вже кілька років працюють над тим, щоб запровадити у роботі медичних закладів електронний документообіг.
фото: e-estonia.com

фото: e-estonia.com

«Першим проектом у цьому напрямку стала реалізація на базі Міської дитячої клінічної лікарні  (вул. Орлика, 4) електронних медичних карток стаціонарного хворого. Зараз тут, паралельно з паперовим, здійснюється й електронний документообіг», – зазначив Володимир Зуб.

Читайте також: Без черг: у львівській поліклініці діє сервіс онлайн-запису до лікаря. Як це працює

За його словами, запровадження онлайн-реєстрації у 4-й міській лікарні на Сихові також дало успішний результат. «Позитивний досвід дозволив уже цього року поширити електронну реєстратуру на амбулаторні підрозділи Першої міської лікарні та 2-гу міську поліклініку. Наступним кроком буде залучення в цей процес й інших поліклінік міста. Зокрема, поліклінік Личаківського та Залізничного районів, мікрорайону Левандівки тощо. Цей процес непростий, бо потребує фінансових ресурсів, часу і, без сумніву, навчання медперсоналу. Через це він є довготривалим, але його необхідно реалізовувати», – додав головний медик Львова.

Підготувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!