У поліції Львова кадрові зміни: очікують призначення нового шефа

2744 0
Шеф львівської поліції Юрій Зозуля пішов на підвищення. Новим керівником патрульної поліції Львова стане 36-річний Антон Пузиревський.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

26-річний киянин Юрій Зозуля, який три місяці тому очолив новостворену львівську патрульну поліцію, переведений на посаду виконувача обов’язків керівника патрульної поліції Києва. На його місце, теж у статусі «в.о.» призначений 36-річний командир третього батальйону управління патрульної поліції м. Львова Антон Пузиревський, якого уже представили львівським патрульним в якості нового керівника.

Офіційної інформації про переведення Юрія Зозулі до Києва наразі нема, хоча інформацію про представлення Антона Пузиревського підтверджують відразу кілька незалежних джерел серед рядового складу поліції.

Т.в.о. керівника Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія заявив, що офіційного наказу про звільнення Юрія Зозулі наразі нема. Сам Юрій Зозуля відмовився коментувати інформацію про своє повернення до Києва, однак заявив, що 16 листопада буде присутній у Києві на позаплановій нараді в МВС, пообіцявши пізніше розповісти про ухвалені там кадрові рішення. Переведення Юрія Зозулі зі Львова до Києва зумовлене плановою ротацією керівного складу патрульної поліції,  – пише zaxid.net.

Читайте також: Центр Львова копи патрулюватимуть на мотоциклах

Раніше керівника патрульної поліції Києва Олександра Фацевича призначили заступником голови Національної поліції України і його посада залишилась вакантною. За словами компетентного джереда в МВС, саме Фацевич є ініціатором кадрових змін у керівництві львівської патрульної поліції.

36-річний Антон Пузиревський, який прийшов на місце Зозулі, досі займав посаду командира третього батальйону управління патрульної поліції Львова. Відомо, що він у 2006 році закінчив Львівський університет, є мешканцем Червонограда і служив у зоні АТО. Саме Пузиревський разом з керівником Національної поліції у Львівській області Дмитром Загарією 15 листопада брав участь у прес-

Нагадаємо, що 26-річний Юрій Зозуля очолив львівську патрульну поліцію 20 серпня.                                                                                                                                           

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!