У поліції Львова розповіли деталі спецоперації на Сихові

25242 0
Іноземці намагалися пограбувати квартиру львів’янина.
фото: Ігор Зінкевич / Facebook

фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Учора біля ТЦ «Іскра» на вулиці Сихівській затримали іноземців, які намагалися пограбувати квартиру на Сихові. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

25 березня троє громадян однієї з кавказьких країн віком від 25 до 39 років підібрали ключ до вхідних дверей, проникли у квартиру 23-річного львів’янина та викрали з помешкання гроші і оргтехніку.

«Встановлено, що затримані можуть бути причетні до інших подібних злочинів, скоєних на території Львова та в інших областях України. Окрім цього, двоє з них перебували на території нашої держави нелегально. Невдовзі суд обере для затриманих міру запобіжного заходу», – розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник Тарас Сабанюк.

До спецоперації залучили детективів управління стратегічних розслідувань, оперативників управління карного розшуку, слідчих, працівників cитуаційного центру поліції Львівщини, обласну прокуратуру та бійців підрозділу КОРД.

За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Іноземцям загрожує ув’язнення на термін від трьох до шести років. 

Відео Нацполіції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!