Стала відома кількість постраждалих та загиблих внаслідок ранкових обстрілів Києва

2052 0
Профільні відомства документують наслідки обстрілу столиці.
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

Наразі відомо про 5 загиблих та 12 потерпілих внаслідок ранкових ворожих обстрілів Києва. Про це повідомили у поліції столиці.

«На цей час на місцях влучань працюють профільні служби. Наразі відомо про 5 загиблих та 12 потерпілих. Правоохоронці забезпечують публічну безпеку та охорону місць події по всій території столиці», − пояснюють там. 

Найбільше потраплянь відбулось у середмісті столиці. На місцях потраплянь ракет працюють рятувальники, лікарі та слідчо-оперативні групи, які документують наслідки обстрілів. Інформацію, додають правоохоронці, оновлять.

Читайте також: Що робити, якщо зникне мобільний зв'язок

Нагадаємо, вранці 10 жовтня під час масштабної повітряної тривоги у центрі столиці пролунали щонайменше 2 вибухи. Інформацію підтвердив мер Києва Віталій Кличко зазначивши, що вибухи пролунали у Шевченківському та Солом'янському районах. За його словами, є кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.

Мер Києва звернувся до всіх мешканців столиці з проханням під час тривоги перебувати в укриттях та не виїжджати в місто без гострої необхідності. Мешканців передмість закликають не їхати сьогодні в столицю.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!