У пологовому на Рапопорта з’явився новий апарат вентиляції легень для новонароджених

3534 0
Його можна використовувати буквально з перших хвилин життя для випадків різної складності.
Фото: пологове відділення 3 МКЛ

Фото: пологове відділення 3 МКЛ

Пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні Львова отримало апарат штучної вентиляції легень Avea для новонароджених, повідомляють в медзакладі.

Обладнання придбало управління охорони здоров’я ЛМР. Апарат виробництва Care Fusion США коштував 1 233 710 грн. Лікарі та медсестри закладу вчились на тренінгу правильно ним користуватись.

Читайте також: У Львові ремонтують пологове відділення обласної лікарні. Фото

«За допомогою цього апарату різні види дихальної підтримки – від легкої до найскладнішої – новонароджені будуть отримувати без жодних відтермінувань, починаючи з перших хвилин життя і до зникнення необхідності дихальної підтримки або до моменту переводу в спеціалізовані відділення дитячих лікарень», – кажуть в пологовому відділенні.

Читайте також: У Львові планують відкрити приватне пологове відділення

Медики зазначають, що ввести апарат в експлуатацію вдалось завдяки благодійній допомозі – небайдужі допомогли зібрати кошти на компресор, без якого апарат не може працювати.

Нагадаємо, нещодавно у відділення провели ремонт та оновили палати і санвузли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!