У пологовому на Раппопорта пояснили, навіщо встановили ліжка в коридорі

5430 0
Таке рішення прийняло керівництво 3-ї міської лікарні у зв’язку з закриттям пологового відділення обласної лікарні.
фото: Тетяна Турчина

фото: Тетяна Турчина

У пологовому відділенні на вулиці Раппопорта, 8 для породіль встановили ліжка в коридорі. Про це пише львів’янка Тетяна Турчина в мережі Facebook.

Головний лікар Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні Вадим Олійник у коментарі Tvoemisto.tv пояснив, що це явище є тимчасове, оскільки пологове відділення обласної лікарні на вулиці Чернігівській зараз закрите.

Читайте також: Пологи в Україні не будуть платними

«Встановили чотири ліжка про всяк випадок, якщо вночі будуть поступати породілі. Ми щодня зранку моніторимо ситуацію і визначаємо, чи доцільно ці додаткові ліжка встановлювати», – говорить він.

Нагадаємо, нещодавно пологове відділення на вулиці Раппопорта відновило роботу. Пологове відділення обласної лікарні на вулиці Чернігівській закрите на ремонт, а пологовий будинок на вулиці Джорджа Вашингтона перебуває на реконструкції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!