У пологових Львова з початку повномасштабної війни народилося понад тисячу немовлят

953 0
За минулий тиждень у Львові народилося 75 дітей.
Фото: t1.ua

Фото: t1.ua

У пологових будинках Третього медоб’єднання Львова за час повномасштабної війни українські жінки народили 1219 немовлят. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: В українських укриттях та бомбосховищах народилося кілька дітей

Серед усіх породіль, які народили діток від початку війни – 214 вимушено переселених жінок, які змушені були тікати з-під російських обстрілів до Львова.

Зазначимо, що за минулий тиждень у Третьому медичному об’єднанні Львова народилося 75 дітей: 35 хлопчиків і 40 дівчаток.

Нагадаємо, що найчастіше львів'яни з початку війни називали хлопчиків Олександр, Давид, Данило, Святослав, Захар, а дівчаток – Вікторія, Софія, Соломія, Вероніка. Незвичні імена для хлопчиків були – Еліас, Андрео, Акім, Леван, Емануїл, Яремій, Демир, Еней, Лев, Мілан, а для дівчаток – Стефанія, Меліса, Агата, Шашана, Теона, Афіна, Зореслава, Сафіна, Евеліна, Моніка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!