У Польщі перекинувся автобус з українцями. Є загиблий та постраждалі

10192 0
Автобус врізався у бар'єр та впав у кювет.
ФОТО: ПІДКАРПАТСЬКЕ ВОЄВОДСТВО/ФЕЙСБУК

ФОТО: ПІДКАРПАТСЬКЕ ВОЄВОДСТВО/ФЕЙСБУК

У ніч з 21 на 22 березня поблизу містечка Кашице перекинувся пасажирський автобус компанії Euroways, в якому перебувало 10 українців. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Одна людина внаслідок аварії загинула, 5 були госпіталізовані.

«Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє з правоохоронними органами Польщі для з'ясування обставин аварії, надає постраждалим консульську допомогу», – йдеться в повідомленні.

Як додають у польському виданні TVN24, попередньо, за словами поліцейських, автобус врізався у бар'єр та впав у кювет. Водій був тверезим, однак він із «незрозумілих причин з'їхав із дороги та врізався у відбійник». Розслідування причин аварії триває.

У коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОДА уточнили, що мешканців із Львівщини серед пасажирів автобуса не було. Загинув унаслідок аварії водій.

Додамо, що аварія сталася на тому ж місці і на початку березня цього року. Тоді український автобус Познань-Херсон, в якому їхали 57 людей, перекинувся. П’ятеро з них загинули на місці. Серед пасажирів рейсового автобуса була одна мешканка Львівської області.

Ольга Коваль

Фото зі сторінки Підкарпатського воєводства у Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!