У Польщі сталося масове отруєння українських біженців

1070 0
Більшість потерпілих – діти.
Умовне фото

Умовне фото

У польському місті Ґлухолази сталося масове отруєння в центрі, де зараз перебувають українські біженці.

Джерело: Європейська правда

Масове отруєння сталося 25 листопада в пансіонаті «Бандероза». Ввечері того дня до екстрених служб надійшла інформація про 23 людей, які поскаржилися на шлункові розлади. Спочатку 14 з них були госпіталізовані. Більшість потерпілих – діти. Частину людей госпіталізували, але їхній стан покращується. За попередньою інформацією, в однієї людини знайшли норовіруси. Це може свідчити про вірусну причину харчового отруєння.

Читайте також: У Польщі змінять закон про допомогу українським біженцям. Що відомо

26 листопа відбулося засідання кризового штабу за участю місцевої влади. Наразі відібрано зразки їжі, яку подає кухня центру. Люди, які там працюють, також були протестовані на наявність сальмонели. Що стало причиною отруєння, поки невідомо. Загалом, у центрі перебувають близько 300 біженців з України. 

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!