У Польщі відкриється міжнародна виставка оборонної промисловості

1378 0
Загалом участь у MSPO 2021 взяли 400 компаній із 27 країн.
Фото: організаторів

Фото: організаторів

Із 6 по 9 вересня у місті Кельце, що в Польщі, відкриють 30-ту Міжнародну виставку оборонної промисловості. Вона є третьою виставкою в Європі після ярмарків у Парижі та Лондоні. Про це повідомили організатори події. 

Під час виставки MSPO на стендах польських та світових лідерів оборонної промисловості відвідувачі зможуть побачити: вертольоти, броньовану та ракетну техніку, обладнання та матеріали для хімічних військ, а також озброєння та авіаційну техніку, засоби ППО, та необхідне озброєння підрозділів ВМФ.

«MSPO – це не лише комплексна презентація військової техніки, а й ділові зустрічі та контракти, укaладені між виробниками оборонної галузі з різних континентів. Виставка відбувається під почесним патронатом Президента Республіки Польща Анджея Дуди. Стратегічним партнером шоуруму є Polska Grupa Zbrojeniowa», — йдеться в повідомленні. 

Читайте також: У серпні з Польщі до Рава-Руської почне курсувати новий потяг

Під час MSPO 2022, запрезентують себе компанії, які пропонують сучасні комунікаційні технології, радіоелектронне та оптико-електронне обладнання. На виставці глядачі зможуть побачити харчові продукти та обладнання для приготування їжі, а також зберігання та транспортування їжі, різноманітне обмундирування, медичне обладнання та матеріали.

Зокрема, цьогоріч на виставці представлять турецьку фірму «BAYKAR», котра виготовляє «Байрактари». Також серед відвідувачів будуть українські волонтери, які матимуть можливість укласти договори безпосередньо з виробниками різноманітного обладнання та навіть їжі для військових.

Читайте також: Україна та Польща домовились спростити перетин кордону між країнами

Загалом участь у MSPO 2021 взяли 400 компаній із 27 країн. За чотири ярмаркові дні виставку відвідали майже 11 тисяч осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!