У Польщі виявили коронавірус у двох громадян України

1898 0
Інфіковані українці перебувають у Сілезькому воєводстві.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

У Польщі виявили 25 нових випадків зараження коронавірусом, серед яких двоє українців. Про це пише видання Wprost із посиланням на Міністерство охорони здоров’я Польщі.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Інфіковані українці перебувають у Сілезькому воєводстві. Одному діагноз поставили у місті Тихи, другому – в Цешині.

«Пацієнта з інфекційної лікарні в Цешині ізолювали в домашніх умовах. Його стан нормальний, він повернувся з Німеччини. Другий пацієнт, який перебуває в лікарні у місті Тихи, приїхав з України й там, ймовірно, було джерело зараження», – розповіла прес-секретарка воєводи Сілезького воєводства Аліна Кухажевська.

Додамо, що від сьогодні в Україні закрили всі кордони на в’їзд для іноземців, а Польща зробила це двома днями раніше. Українці ж з-за кордону можуть повернутися додому до 17 березня, після чого все пасажирське сполучення, крім автомобільного, закривають.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Наразі в Україні підтвердили п’ять випадків зараження коронавірусом. У Чернівецькій області, де є четверо хворих, оголосили надзвичайний стан. 71-річна жінка на Житомирщині померла від ускладнень. Ще восьмеро людей перевіряють у львівській інфекційній лікарні.

За кордоном лікуються ще шестеро українців. Зокрема по двоє хворих в Німеччині та Італії та по одному в Молдові та ОАЕ. Одна українка в Італії померла від ускладнень коронавірусу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!