У Польщі зібрали 9 млн злотих на Bayraktar для України

2650 0
Польща продовжує збір коштів на безпілотник.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У Польщі вдалося зібрати вже 9 млн злотих в рамках кампанії зі збору коштів на безпілотник Bayraktar для України. Про це повідомляє Європейська правда.

Читайте також: Збирали кошти всією країною. Україна отримає Bayraktar від Литви

«Неділя починається прекрасно! 9 мільйонів злотих зібрали поляки на Bayraktar для України», – зазначила на своїй сторінці у Фейсбуці українська активістка у Польщі Наталка Панченко.

Акцію у Польщі анонсували 28 червня, надихнувшись успішним збором у Литві та Україні. Необхідні 22,5 млн злотих планують зібрати за 30 днів.

Нагадаємо, 22 червня, волонтер і громадський активіст Сергій Притула оголосив збір коштів на три Bayraktar для Збройних сил України. Упродовж трьох днів фонд Сергія Притули назбирав кошти на чотири безпілотники «Байрактар», які збираються закупити для Повітряних сил ЗСУ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!