У понад 2 млн грн обійдеться проєкт реконструкції дитсадка у Броварах, пошкодженого від падіння гелікоптера МВС

911 0
Реконструкція дитсадка передбачатиме облаштування в закладі 12 груп на 225 дітей.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міськради без конкурсу уклало договір на розроблення проєкту реконструкції дитячого садка «Джерельце», постраждалого через падіння гелікоптера. З місцевого бюджету місто виділило для цього понад 2 млн гривень. Про це стало відомо з оголошення в електронній системі «ProZorro».

З підрядниками з Рівненщини броварські комунальники уклали договір на 2,09 млн грн.  Відтак ТОВ «Вест Експерт» розроблятиме проєктно-кошторисну документацію реконструкції та забезпечуватиме проходження її експертизи до липня 2023 року.

Читайте також: хронологія трагедії у Броварах

У завданні на проєктування вказано, що реконструкція передбачатиме облаштування в закладі 12 груп (по три ясельних, молодших, середніх та старших дошкільних груп) на 225 дітей.

Відділення коштів у розмірі 2,1 млн грн одноголосно підтримали депутати на позачерговій сесії міської ради 9-го березня.

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах між дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил ДСНС, спричинивши масштабну пожежу. На борту гелікоптера були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, а також державний секретар міністерства Юрій Лубкович та інші посадовці МВД – усього 10 осіб. Всі, хто був на борту загинули. Є жертви й серед цивільних, у тому числі одна дитина.

Наразі на лікуванні за кордоном перебувають 6 постраждалих у цій катастрофі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!