У понеділок у Львові відкриють для проїзду перехрестя Бандери – Антоновича

1895 0
Вулиця Бандери стане проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича.
Фото до реконструкції: Тарас Бабенчук

Фото до реконструкції: Тарас Бабенчук

З понеділка, 1 листопада, для проїзду відкриють перехрестя вул. С. Бандери – вул. Антоновича. Про це повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк. 

«З 1 листопада ми відкриваємо для проїзду перехрестя з вул. Антоновича. Буде відкритий проїзд на вул. Русових і вул. Митрополита Андрея. Тому з понеділка, з 08.00 год, по цих ділянках зможе курсувати транспорт, зокрема громадський, за винятком трамвая», – повідомив Микола Власюк.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що вартість реконструкції вулиці Степана Бандери становить 209 мільйонів гривень. Проектно-кошторисну документацію розробила у 2020 році проектна організація ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

29 вересня минулого року, коли частину вулиці закрили на ремонт, на перехресті Степана Бандери та Карпінського пройшли збори мешканців, які захищали історичне покриття вулиці. На початку ремонту планували, що дорожнє покриття вулиці буде комбінованим. Стару бруківку мали залишити хіба що у міжколійному просторі та у слотах для паркування. Утім, у грудні, коли вже активно велись роботи, при замощуванні вулиці вирішили не використовувати римського каменю. Дорогу вистелять дрібною бруківкою-мозаїкою, а між рейками буде груба бруківка. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!