Політична реклама

У понеділок у Львові відкриють для руху транспорту вулицю Городоцьку

1868 0
Ремонти на вул. Городоцькій завершені повністю. У понеділок рух транспорту на Городоцькій буде повністю відновлено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Роботи по ремонту вулиці Городоцької виконано у повному обсязі. Зокрема проведено заміну водопроводів, каналізаційних мереж, перемощено бруківку на дорозі та прокладено нову тротуарну плитку. Проведено реконструкцію трамвайних колій, зокрема облаштовані безшумні трамвайні плити", - зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

За словами посадовця, залишилось тільки встановити дорожні знаки. На це, за попередньою інформацією ДАІ,  потрібно ще декілька днів, тому повністю рух транспорту на вулиці Городоцькій буде відновлено з понеділка.

Вул. Городоцьку відремонтовано на ділянці від церкви св. Ольги та Єлизавети до церкви св. Анни загальною протяжністю близько 1 км 260 м.

Нагадаємо, також у понеділок, 19 грудня, у Львові для руху транспорту відкриють проспект Свободи


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!