Політична реклама

У пошті Gmail з'явиться новий відеочат

2342 0
Сервіс Hangouts, який раніше працював тільки в соціальній мережі Google+, тепер буде доступний користувачам поштової служби Gmail. Про це повідомляє офіційний блог компанії Google.

Запуск відеочату Gmail відбувся в 2008 році. На відміну від старого відеочату, який працює на технології P2P, Hangouts використовує всі можливості мережі Google і забезпечує більш стабільний зв‘язок і покращену якість зображення. Користувач зможе спілкуватися з тими людьми, з якими він спілкувався раніше в Gmail. Що стосується Hangouts, то зв’язатися з ними можна не тільки тоді, коли вони знаходяться в Gmail, а в тому випадку, якщо вони використовують браузерну або мобільну версію Google+. Запуск тестування сервісу в Gmail розпочнеться сьогодні і триватиме кілька наступних тижнів. Сервіс Hangouts дає можливість спілкуватися з 9 співрозмовниками одночасно. Компанія Google пропонує подивитися відео про сервіс Hangouts:

Нагадаємо, за 2 дня кількість заявок на підключення Google Fiber досягла 3,9 тис.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!