Політична реклама

У поштових відділеннях Львова можна отримати більше як 50 адмінпослуг

1321 0
До кінця літа цього року у кожному поштовому відділенні області та міста Львова буде можливість отримати низку адміністративних послуг.

На сьогоднішній день такі послуги надають вже у 256 відділеннях пошти області, - повідомляє прес-центр Львівської дирекції Укрпошти.

Проект покликаний розширити регіональну мережу з надання адмінпослуг за принципом «Єдиного вікна» та максимально наблизити її до людини. Це дозволить жителям населених пунктів у Львівському регіоні зекономити час на оформлення субсидій, пенсій, матеріальних допомог тощо.

Весь перелік надання адмінпослуг через поштову мережу можна дізнатися з інформаційних стендів або з довідкових папок, які знаходяться на відділеннях поштового зв’язку. Клієнтам пошти не потрібно їхати за довідкою в ту чи іншу організацію, а лише завітати до найближчого відділення зв’язку, де працівники пошти допоможуть оформити заяви, сформувати пакет документів та надіслати його до центру адмінпослуг або безпосередньо організацій, що надають ці послуги та отримати відповідь.

На сьогоднішні таких послуг є більше як 50.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!