У потрійній ДТП біля Львова постраждали 8 людей

2297 0
Серед травмованих – одна дитина.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

Увечері 11 серпня на трасі Київ – Чоп поблизу села Пасіки-Зубрицькі трапилась масштабна ДТП, в якій постраждали 8 людей. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії з потерпілими. Локації

Водій автомобіля «БМВ», мешканець Одеси 1994 року народження, рухаючись у напрямку Чопу, здійснив зіткнення з автомобілем «Сітроен», під керуванням мешканця Львівської області 1956 року народження та автомобілем «Тойота РАВ-4» під керуванням мешканця Тернопільської області 1961 року народження.

Унаслідок ДТП 8 людей, серед яких одна дитина 14 років, із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги.

Обставини події встановлюються.

Додамо, що за даними поліції, найчастіше ДТП в Україні стаються через перевищення швидкості та порушення правил маневрування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!