У Повітряних силах ЗСУ пояснили, чому перестали літати дрони Shahed

824 0
Раніше рф регулярно їх використовувала.
ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

Росія вже три тижні не використовує іранські дрони-камікадзе Shahed через те, що не було нових поставок. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Укрінформ. 

«Вже три тижні вони їх не використовують. Поки немає інформації про те, що Іран буде поставляти їм ще це озброєння», – пояснив він.

Читайте також: Україна повернула з полону ще 60 захисників 

Речник Повітряних сил зауважив, що, ймовірно, перша партія, яку отримали окупати, вже закінчилася. Крім того, можуть впливати і погодні умови: за його словами, погода впливає на всі види летальних апаратів.

Нагадаємо, за словами начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, у росії залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!