Політична реклама

У Преображенській церкві у Львові працює "Швидка допомога Майдану"

1553 0
Засоби захисту і хімічні грілки - це те, чого протестувальники у Києві зараз потребують в необмеженій кількості.

Зі Львова таку допомогу туди готова передавати волонтерська організація "Швидка допомога Майдану", інформують Головні новини Львова. 

Вже чотири дні організація працює у Преображенській церкві на вулиці Краківській. Тут організували пункт збору речей. Водночас і записують медиків, які хотіли б поїхати до Києва або чергувати у гарячих точках у Львові.

Що ж до речей, наразі майдан не потребує ліків. Натомість дуже потрібні захисні пластикові окуляри, шоломи, ліхтарики, хімічні грілки.

Для медиків, які працюють на першій лінії барикад, активісти просять приносити легкі бронежилети і мотоциклетні куртки із твердим захистом.

Зголошуватися у волонтери медики можуть і через гарячу лінію. Номери телефонів гарячої лінії – 068-169-11-27, 063-070-37-20.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!