У проїзді Крива Липа встановили антипаркувальні стовпці, що миттєво вкрали. Фото

4514 1
У проїзді заборонили паркування приватних авто.
Фото: Богдан Юрочко

Фото: Богдан Юрочко

Учора, 25 жовтня, у Львові в проїзді Крива Липа встановили стовпчики, що перешкоджають заїзду машин. Про це в спільноті «Дайте пройти» повідомив активіст Дем'ян Данилюк.

Читайте також: На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

Фото: Дем'ян Данилюк

Нагадаємо, рішення про заборону паркування в проїзді Крива Липа ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху 18 жовтня.

Втім, майже одразу після повідомлення про встановлення стовпців з'явилось інше: про те, що один із них вкрали. Це сталось на очах багатьох людей.

Як повідомляє ГО «Зручне місто», чоловік, який вкрав стовпчик, повідомив очевидцям, що він там живе і «має в сраці ті стовпчики, бо йому треба машинов заїхати, і буде їх виривати щоразу, як їх встановлять».

Фото: Богдан Юрочко

Читайте також: На яких вулицях Львова можуть з’явитися острівці безпеки. Інтерактивна мапа

Раніше провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін пояснив у коментарі Tvoemisto.tv, що мешканці провулку Крива Липа зможуть припаркуватися на вул. Січових Стрільців за пільговим тарифом 3 грн за годину та безкоштовно у вихідні та святкові дні.

Натомість зі сторони вулиці Дорошенка зможе заїжджати техніка доставки, якій дозволили перебувати в провулку з 6:00 до 11:00. Нагадаємо, що у липні 2013 року провулок Крива Липа зробили пішохідним.


Читайте також:
26 Жовтня, 2019 12:22
666 ... та це ж конкретний агент ФСБ ! ... скільки ж їх до Львова понаїхало ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!