У промзоні «Сигнівка» з аукціону продали відразу 4 земельні ділянки

2736 0
Місто отримало від продажу земель 169 млн грн.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Сьогодні під час земельних торгів місто вперше продало відразу 4 земельні ділянки, розміщені в одній з найбільших промислових зон Львова – «Сигнівці», повідомляє ЛМР.

За словами заступника начальника управління земельних ресурсів Львівської міськради Олега Ковалишина, від продажу цих земель місто отримало 169 млн грн. Загалом, сьогоднішній аукціон залучив до бюджету міста приблизно 190 млн грн.

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Ще одна земельна ділянка площею 4,6 га, яку виносили на торги як право оренди, розташована недалеко біля стадіону «Арена Львів».

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, на цьому місці побудують новий великий лікувальний заклад.

Нагадаємо, стартова ціна землі у промисловій зоні «Сигнівка» становила 145,7 млн грн. Концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Індустріальний парк мали почати будувати у 2019 році. Очікувалося, що в ньому буде до 6 тисяч робочих місць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!