У просторі ArtStoria показали виставу Мішеля де Гільдероде. Фоторепортаж

1761 0
У підвалі готелю Astoria тепер будуть відбуватися вистави, покази та вечірки.
фото: Ганна Аргірова

фото: Ганна Аргірова

Підвал під готелем Astoria у різні часи слугував місцем для творчих експериментів. У далекому 1977 тут був Клуб Творчої молоді ім. Івасюка, серед засновників якого були Микола Андрущенко, Марія Людкевич, Віктор Проскуряков, Сергій Кустов, Олег Лесюк, Ігор і Оксана Білозіри, Олег Микита, Володимир Дубас та багато інших творчих особистостей.

«Це місце завжди було альтернативним простором у Львові. У радянські часи тут збиралися українська інтелігенція», – розповідає івент-менеджерка ArtStoria Оксана Стахів.

За її словами, незабаром тут будуть різнопланові виставки, наприклад, живопис, скульптура, а також влаштовуватимуть вечірки.

Нещодавно театр Domus поставив в ArtStoria  виставу «Ескоріал» Мішеля де Гільдероде. Театр Domus з'явився у Львові нещодавно. Заснували його кримчанка Наталія Меньшикова та львів'янин Денис Федєшов.

«Ця локація зовсім інша, а сама вистава дуже підходить цьому місцю. Глядач перебуває дуже близько до сцени, тому складається враження, що цей фарс відбувається у нього прямо на колінах. І саме в цьому просторі це стало можливо», – розповіла режисерка вистави Наталія Меньшикова.

Фото Ганни Аргірової

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!