У прикордонній службі назвали причину великих черг на кордоні на Львівщині

10332 1
Зараз черги в пунктах пропуску практично відсутні, кажуть прикордонники.
Фото: Волинь Online

Фото: Волинь Online

Останні кілька днів у пунктах пропуску на Львівщині були значні черги як на автомобільних переїздах, так і на пішому переході. Зокрема, 6 травня на кордоні перебували майже тисяча автомобілів.

Як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv речник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Роман Стахів, жодних технічних збоїв ні зі сторони України, ні зі сторони Польщі в пунктах пропуску не було.

«Причиною накопичення транспортних засобів та черг на пішому переході було те, що люди їхали на Великодні свята — як в Україну, так і з неї, — та поверталися назад приблизно в один і той самий час», — говорить він.

За його словами, зараз черги в пунктах пропуску практично відсутні.

Нагадаємо, у пунктах пропуску «Угринів», «Грушів» та «Смільниця» запровадили експеримент, який має скоротити час перебування на кордоні. Паспортні дані пасажирів, які перетинають кордон на виїзд із України, прикордонники автоматично передають у базу даних митниці. Отже, митники вже не вносять ці дані у свою базу вручну.


Читайте також:
9 Травня, 2019 17:47
Maryana Брехня. Сьогодні 9 травня простояли автобусом на Шегинях з 2 год ночі до 9 год ранку. А потім ще 2 години зайняв перетин кордону. За цей час пропустили 10 автобусів. Поляки нас швидко пропустили. А от наші (славні українські працівники) потребують добрячого батога. Вони впевнені, що кордон - це їх власність, яка повинна працювати на їх бездонні кишені.Пропоную звільнити всіх, а на роботу взяти взагалі з іншої області та ще й німця приставити
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!