У приміщенні львівської Ратуші виявили предмет, схожий на гранату

1539 0
Предмет, який виявили в міській Ратуші, виявився муляжем.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні ввечері, 27 листопада, у приміщенні Львівської міської Ратуші виявили об’єкт, схожий на гранату, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Вимагали 5 мільйонів. У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу та аеропорту

На місце прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Після огляду виявлилось, що це не бойова граната, а сувенірна.

За словами директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олега Забарила, предмет знайшли на другому поверсі будівлі.

«Місце на 2 поверсі Ратуші, де знайдено предмет, схожий на гранату, було обстежено старшим інспектором-вибухотехніком. І виявилось, що це не бойова, а сувенірна граната – муляж, виготовлений з дерева та пофарбований у відповідні кольори», – каже Олег Забарило.

Нагадаємо, що вчора ввечері львівські поліцейські отримали анонімне повідомлення про замінування приміщень Головного залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького. Серед вимог – перерахувати 5 мільйонів гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!