У приміщеннях «Київводоканалу» проводять обшуки

473 0
У КМДА запевнили, що Київводоканал співпрацює зі слідством та надає правоохоронним органам запитувану документацію.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У приміщеннях ПрАТ АК «Київводоканал» сьогодні проводяться обшуки слідчою групою Головного слідчого управління Національної поліції України. Про це повідомили у КМДА.

Відомо, що слідчі здійснюють досудове розслідування щодо нежитлових будівель, які перебувають у володінні та користуванні Київводоканалом. Щодо них компанія подала заяву про здійснення рейдерського захоплення.

Департамент комунальної власності КМДА спільно з Київводоканалом звернулися до суду для того, щоб скасувати рішення про реєстрацію майна під іншими номерами, вчинене рейдерським способом шляхом внесення до єдиного державного реєстру на підставі внесення до статутного капіталу певного ТОВ, – йдеться у повідомленні.
 
У КМДА зазначають, що Київводоканал співпрацює зі слідством, надає правоохоронним органам запитувану документацію з метою неупередженого та об'єктивного розслідування.
 
Нагадаємо, у січні слідчі вже проводили обшуки, тоді правоохоронці викрили посадовців «Київводоканалу» на привласненні бюджетних коштів.
Ігор Ющенко
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!