У притулку «Домажир» біля Львова житиме ще одна ведмедиця. Фото

2470 0
Ласку везуть аж зі Сходу України.
Фото: Ведмежий притулок Домажир

Фото: Ведмежий притулок Домажир

Сьогодні, 28 лютого, у ведмежий притулок «Домажир», що біля Львова, привезуть нову мешканку – ведмедицю Ласку. Про це повідомляють працівники притулку.

Раніше Ласка разом із ще 12-ма ведмедями та 6-ма левами жила в приватному зоопарку в Покровську, що на Донеччині. Через погані умови утримання тварин зоозахисники забили на сполох. Відтак, хижаків перевезли в приватний зоопарк у Запорізькій області.

Читайте також: Танечні ведмеді: Як на Львівщині повертають клишоногих природі. Фоторепортаж

А вчора, 27 лютого, фонд «Чотири лапи» забрав звідти Ласку, аби перевезти її в нову домівку на Львівщині.

«Наша команда забрала притравлювальну ведмедицю Ласку. Після ретельного ветеринарного огляду ми помістили її у наш автомобіль, де вона тепер готова до своєї подорожі цілою Україною до нового дому. Після приїзду ведмедиця отримає всю медичну допомогу та турботу, яку вона потребує для того, щоб відновитись після довгих років жахів, які вона пережила», – кажуть в «Домажирі».

Охочі можуть долучитись для допомоги ведмедиці і перерахувати кошти на її лікування за посиланням.

Перевезення Ласки у новий дім. Фото: ведмежий притулок Домажир


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!