У притулок «Домажир» перевели травмованого ведмедя

1925 0
Раніше казали, що ведмедя з відпочинкового комплексу «Шепільська» у «Домажир» переведуть не раніше наступного року.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу «Шепільська» в жахливих умовах, перевели до ведмежого притулку «Домажир», йдеться на їхній сторінці у фейсбуці.

Читайте також: Із Домівки врятованих тварин випустили у природу їжачків. Фото. Відео

«Ми надали допомогу травмованому ведмедю Михайлу та успішно транспортували його з відпочинкового комплексу «Шепільська» до ведмежого притулку «Домажир» на подальше лікування. Тварина 12 років прожила на території комплексу і її передали власники до притулку добровільно», – йдеться у повідомленні.

Зараз ведмедю потрібний належний догляд та спокій. Ветеринари кажуть, що лікування буде тривалим.

Нагадаємо, раніше у ведмежому притулку «Домажир» казали, що ведмедя із відпочинкового комплексу «Шепільська» переведуть аж наступного року, адже для нього не було вільного вольєру. У ведмежому притулку «Домажир» просять фінансово підтримати реабілітацію тварини за посиланням. У призначенні платежу варто обов’язково вказати для Михайла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!