У ПриватБанку сталася аварійна ситуація. Можливі затримки в роботі

1679 0
Тимчасові затримки можливі у роботі сервісів банку, банкоматів та при оплаті карткою через термінал.
Фото/pmg.ua

Фото/pmg.ua

ПриватБанк повідомив про виникнення аварійної ситуації з каналами зв'язку. Через це упродовж суботи, 23 квітня можуть виникнути затримки у роботі сервісів та банкоматів. Про це йдеться у Telegram-каналі речника фінустанови.

Читайте також: Приватбанк не обмежуватиме зняття готівки у банкоматах

«ПриватБанк повідомив про виникнення аварійної ситуації з каналами зв'язку, через що 23 квітня клієнти можуть зіткнутися з тимчасовими затримками в роботі сервісів банку, мережі банкоматів та оплати картками покупок через торгові термінали», – повідомляють у банку.

Зазначається, що фахівці ПриватБанку роблять все можливе для найшвидшого відновлення стабільної роботи.

Нагадаємо, що «ПриватБанк» продовжив дію всіх платіжних карток на 180 днів. Тобто в разі закінчення її терміну дії, перевипускати поки не треба. Також банк оголосив кредитні канікули до 1 червня для всіх клієнтів, які придбали щось в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку». 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!