У пункті пропуску «Рава-Руська» затримали чоловіків, що пропонували хабарі за перетин кордону

2651 0
Чоловіки в такий спосіб хотіли уникнути мобілізації та втекти за межі України.
фото: дпсу

фото: дпсу

У пункті пропуску «Рава-Руська» на кордоні з Польщею прикордонникам запропонували хабар за те, щоби перетнути кордон в умовах воєнного стану. Неправомірну вигоду у розмірах 5000 доларів та 3 450 доларів, 8 500 гривень пропонували 28-річний та 29-річний чоловіки.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, чоловіки в такий спосіб хотіли уникнути мобілізації та втекти за межі України. Водночас на жодну з незаконних пропозицій військовослужбовці не погодились. А ухилянтів співробітники Держприкордонслужби задокументували та передали до Національної поліції України.

Читайте також: За добу кордон між Україною і Польщею перетнули понад 60 тисяч людей

Додамо, що громадян закликають дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону, зокрема не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону.

Нагадаємо, на період дії воєнного стану обмежили виїзд чоловікам – громадянам України віком від 18 до 60 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!