У п’ятій лікарні Львова запрацювало відділення для пацієнтів із хворобами нирок

1234 0
Зараз там функціонує шість сучасних діалізних апаратів для допомоги пацієнтам із хворобами нирок.
фото: ілюстративне / ваше здоров

фото: ілюстративне / ваше здоров'я. київ

У 5-й міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення нефрології та діалізу. Зараз там функціонує шість сучасних діалізних апаратів для допомоги пацієнтам із хворобами нирок.

Як повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на генерального директора лікарні Андрія Миськіва, у цьому відділенні передбачили 24 стаціонарних ліжка для лікування пацієнтів із хворобами нирок. Ця процедура, за його словами, є безкоштовною для пацієнтів.

Читайте також: Нові правила для лікарів та пацієнтів: ща варто знати

Нагадаємо, нове відділення нефрології та діалізу також відкрили торік в лікарні швидкої медичної допомоги Львова. Там є 14 нових діалізних апаратів та 12 стаціонарних ліжок для лікування пацієнтів із хворобами нирок.

Читайте також: «Сьогодні я не поцілую тебе на ніч». Репортаж із Covid-відділення у Львові

Для довідки

Діалізна терапія – це нирково-замісна терапія для очищення крові від токсичних речових та продуктів метаболізму. Її призначають пацієнтам із хронічною хворобою нирок, при якій втрачається здатність очищати кров. Необхідна частота проходження процедури – 3 рази на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!