Політична реклама

У п'ятницю львів'ян запрошують на благодійний концерт "З любов'ю до дітей"

1292 0
У п’ятницю, 20 грудня, о 18.30 год у Львівському міському Палаці Культури ім. Гната Хоткевича відбудеться великий благодійний концерт «З любов'ю до дітей!» на підтримку нового дитячого будинку сімейного типу, що незабаром відкриють на вул. Тракт Глинянський.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

У концерті братимуть участь виконавці: Brava, Андріана, Ігор Нетлюх, Вова зі Львова, Володимир Окілко, Jacob Adams, Зеновій Гучок, Назарій Гучок, Олег Лихач, Іван Сяркевич, Ірена, Антон Крук, Андрій Бема, Олег Ковальчук, Вульфф, Віталій Андрушко, Tiana, Ірина Іванчишин, Іван Шалкевич, Дует «Віват», Діана Горбяк, Марічка Гоцій, Анастасія Левонова; гурти: «Хочу Ще», «doMANi», «Шалені Серця» та  «Подих Сходу»; танцювальні ансамблі: зразковий ансамбль сучасного естрадного танцю «DensKlub», Шоу-балет «LasChikas», Шоу-балет «ArtAge», танцювальна студія«DancingCity».

Ведучий – Роман Файний.

Кошти, отримані від концерту, будуть використані на потреби дитячого будинку сімейного типу. Окрім цього, усі охочі матимуть змогу стати благодійниками та додатково перерахувати кошти на спеціальний рахунок, який буде вказано у запрошенні. 

Для придбання запрошень, варто звертатись за тел.: 0678499984 – Ігор, 0932520659 – Борислава.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!