Політична реклама

У п`ятницю на дорогах біля львівського стадіону обмежать рух транспорту

1154 0
У день футбольного матчу, 6 вересня, продавжать рух громадського транспорту, збільшать його кількість, та обмежать рух біля Арени Львів.

Обмежать рух на під'їзних дорогах до стадіону Арена Львів, оскільки там шикуватеться громадський транспорт, повідомляють Варіанти. Зокрема у село Сокільники в`їзд буде дозволено лише мешканцям.

Буде обмежено заїзд транспорт, з Сокільник до стадіону, тобто через Сокільники від вулиці Кульпарківської до Сьомої дороги на вулицю Стрийську, – повідомив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Олег Вілюра.

До матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

Для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!