Політична реклама

У п'ятницю у Львові обговорюватимуть схему утилізації батарейок

1383 0
У п’ятницю, 1 листопада, у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудуться громадські слухання «Комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові на 2013-2017 рр».

На слуханнях обговорять схему розміщення контейнерів, яка описана в «Комплексній муніципальній програмі поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові на 2013-2017 рр.». інформує прес-служба Львівської міськради.

Відтак, такі контейнери для збору відпрацьованих батарейок планують встановити в ЛКП, вищих учбових закладах, районних адміністраціях та інших будівлях.

Надалі схема буде винесена на розгляд виконкому та згодом затверджена на сесії міської ради. Громадські слухання щодо цієї програми відбудуться у великій сесійній залі ЛМР 1 листопада о 15:00 год.

Нагадаємо, проект «Створення муніципальної системи поводження із відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові із використанням досвіду міста Любліна» реалізовуватиметься в рамках програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки. Європейський союз виділив на проект 1,2 млн євро.

Термін реалізації проекту – 2 роки. Відтак, у січні 2014 року у місті встановлюватимуть пункти прийому батарейок. Також за кошти проекту закуплять транспорт із спеціальним обладнанням для транспортування відходів. Наступного року планують закупити установку для знешкодження та вилучення ртуті. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!