Політична реклама

У п'ятницю у Львові розпочнеться фестиваль "Відкриваємо Падеревського"

1226 0
Із 15 по 17 листопада у Львові пройде фестиваль «Відкриваємо Падеревського», який стане однією з найбільш вишуканих подій музичного життя міста.

У рамках фестивалю відбудуться яскраві концерти симфонічної, фортепіанної та вокальної класичної музики у виконанні зірок європейської сцени, вперше до Львова приїде знаменита Варшавська камерна опера, відбудеться нагородження подвижників українсько-польської співпраці відзнакою «PADEREWSKI» та нічна екскурсія Оперним театром «Голос Соломії Крушельницької».

На фестиваль спеціально приїде велика кількість почесних гостей з України та Польщі. Зокрема, запрошено Посла Польщі в Україні та Посла України в Польщі, маршалка Мазовецького воєводства, представників міністерств та інших поважних гостей.

15 листопада фестиваль розпочнеться концертом «Повернення легенди», що відтворить програму, з якою Падеревський тріумфував 1902 року у Львові.

16 листопада відбудеться концерт «Триб’ют маестро» угорського піаніста Петера Тота, який отримав гран-прі конкурсу Падеревського у США. Того ж вечора на публіку чекатиме грандіозна постановка опери «Галька» Станіслава Монюшка знаною на цілий світ Варшавською камерною оперою, що вперше завітає до Львова.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!