Завтра у Львові стартує масштабна ІТ-подія: деталі

2393 0
У п’ятницю, 2 жовтня, Львів уже вдруге стане платформою для обговорень трендів та тенденцій світу в сфері ІТ. Упродовж трьох днів на Арені Львів збереться понад 1200 розробників, програмістів, підприємців, дизайнерів, топ-менеджерів,інвесторів та стартаперів, які ділитимуться власним досвідом та обговорюватимуть останні тенденції та тренди зі світу ІТ, – повідомляє прес-служба ЛМР.
Фото: gastroli.ua

Фото: gastroli.ua

Цьогорічними спікерами будуть не тільки представники міст України, а також ІТ-шники з США, Бельгії, Німеччини, Іспанії, Англії, Естонії, Польщі, Росії та Білорусії. На Lviv IT Arena можна буде послухати доповіді представників таких компаній зі світовим іменем як Facebook, FitBit, HP, Amazon, Mail.ru, Epson та власники одного з найвідоміших українських стартапів Petcube. Вітчизняні ІТ-компанії представлятимуть SoftServe, Eleks, EPAM, Luxoft, N-IX, які також ділитимуться досвідом із учасниками конференції.    

Читайте також: У Львові відбудеться важлива ІТ-подія. 5 особливостей

Покерувати дроном, поспілкуватись з роботом або ж протестувати окуляри віртуальної реальності гості конференції зможуть під час виставки робіт та сучасних ІТ-розробок. Окрім цього, організатори підготували безліч розваг серед яких міжнародні змагання з роборейслингу, змагання легендарної Тесли, нетворкінг та змагання стартапів. На церемонії закриття для присутніх співатиме ТНМК.

Програму Lviv IT ARENA можна переглянути тут.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!