Політична реклама

У п'ятницю у Львові відбудеться виставка дитячих малюнків

1512 0
У п’ятницю, 25 жовтня, о 17.00 год в приміщенні початкової школи «Політехнік-Еколенд» відбудеться виставка робіт фінального етапу відкритого дитячого конкурсу «Я люблю своє місто».

У рамках конкурсу діти створювали малюнки в довільній техніці на тему рідного міста, зображаючи місто своїх мрій, реальності та дитячої уяви, інформує прес-служба Львівської міськради. У конкурсі брали участь роботи дітей різних вікових груп.

Під час виставки буде представлено роботи, що створювалися на різних етапах конкурсу і відзначено авторів кращих робіт. Роботи-переможці були обрані журі конкурсу, до якого входить відомий львівський художник Петро Сипняк. 

«Зазвичай діти відображають те, що бачать довкола, але роблять це в такий незвичний спосіб, який дорослим відтворити нереально», - говорить Петро Сипняк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!